Schaatsen

Schaatsen

Schaatsen kopen doe je bij Gerben Kroes

Wil je schaatsen kopen? Dan ga je naar dé schaatspecialist Fietsleven Gerben Kroes uit Blijham (Groningen), onder de rook van Winschoten en Blauwestad!

Fietsleven Gerben Kroes is al ruim 17 jaar de schaatsspecialist voor Westerwolde en het Oldambt voor alle soorten schaatsen:

  • Schaatsen met harde / zachte / hoge / lage schoen
  • Klapschaatsen
  • Ijshockeyschaatsen
  • Kinderschaatsen

Voor veel schaatsliefhebbers in de omgeving van Blijham zijn wij al jaren dé schaatsspecialist met een ruime voorraad in de winkel. Wij verkopen schaatsen van de kwaliteitsmerken Zandstra, Free-Skate en Salomon.

Je kunt bij ons terecht voor advies, de aankoop en ook onderhoud van schaatsen. Voor jong en oud, van toerschaatser tot crack, voor iedereen hebben wij het juiste in huis! Kom gerust eens langs bij ons in de winkel, we adviseren je graag en je kunt verschillende soorten schaatsen en maten bij ons passen.

Kortom, voor het kopen van schaatsen ga je naar Fietsleven Gerben Kroes.

Schaatsen slijpen

Schaatsen slijpen wij op onze professionele slijpmachines. Noren kunnen we in de gewenste ronding slijpen en ook kunstschaatsen en ijshockeyschaatsen kunnen we weer scherp afleveren. Voor slijpen geldt: vandaag gebracht = vandaag klaar!

Klantbeoordelingen

Beoordeling 4.5/5
157 beoordelingen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 49

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.