Betalingsmethodes

Hieronder vind je alle betalingsmethodes die mogelijk zijn in onze webshop:

iDEAL

Veilig en direct betalen op het Internet. iDEAL is een nieuwe digitale betaalstandaard. Alle grote Nederlandse banken doen eraan mee. Als consument betaalt u online uw internet aankopen in de vertrouwde internetbankieromgeving. iDEAL staat gelijk aan digitaal pinnen: de betaling is direct van uw rekening afgeschreven op de rekening van de winkel. Levertijden zullen korter worden door deze directe betaalmethode. iDEAL is net zo veilig als internetbankieren. Meer informatie over iDeal vind u op iDeal

Kosten: Gratis

 

AfterPay - digtale factuur (NEDERLAND)

AfterPay voert voor Fietsleven.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen, met de AfterPay App regelt u dit  veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. Via de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten inzien en betalen vanaf uw computer of tablet. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificatie & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar AfterPay.

Kosten: € 0,95 per bestelling

AfterPay - digtale factuur (BELGIË)

AfterPay voert voor Fietsleven.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving Mijn AfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarmaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Kosten: € 0,95 per bestelling

 

SofortBanking / DirectEBanking

SofortbankingDeze betaalmethode is geschikt voor Europese klanten. Met Sofortbanking kunt u al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw internetbankrekening maken. Fietsleven.nl ontvangt na voltooiing een real-time bevestiging van Sofortbanking. Sofortbanking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online bankieren en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hoeft zich niet te registreren en u heeft ook geen creditcard nodig. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw internetbankrekening.

Kosten: Gratis

 

Bancontact / Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij fietsleven.nl afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betaal direct online via het Bancontact/Mister Cash systeem van Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Simpel, snel en veilig.


Hoe verloopt de betaling? 
Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden tijd betaald. Maar wat gebeurt er intussen achter de schermen?

1. De koper klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen. 
2. Er wordt hem daarna gevraagd om zijn kaartnummer in te voegen met de vervaldatum. 
3. Hij moet zich identificeren op een scherm dat eigen is aan zijn bank via zijn vertrouwde web banking systeem. 
4. De koper krijgt een bevestigingsmail dat hem informeert over de status van de transactie.

Kosten: Gratis

 

PayPal

PayPal (een onderdeel van eBay Inc.) is een online betaalservice waarmee u op eBay en in andere online winkels kunt betalen. Maar u kan met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden, of ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPal-rekening. Meer informatie over PayPal vindt u op PayPal. 

Eenmalig koppelt u uw bank, giro of creditcard aan een PayPal-rekening. PayPal maakt het geld direct over op de rekening van de verkoper. Daarna wordt het bedrag automatisch van uw eigen rekening afgeschreven. Uw aankoop kan zo snel naar u verstuurd worden. U hoeft dus geen geld te storten op uw PayPal-rekening. Tegoeden op de PayPal-rekening zijn probleemloos terug te storten naar uw bank. Uw financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Koper en verkoper ontvangen direct na elke betaalopdracht van PayPal een bewijs van betaling in de inbox. Wanneer goederen niet geleverd worden, dan kan PayPal bemiddelen tussen de koper en de verkoper. 
Het is gratis om een PayPal-rekening te openen.

Kosten: 4% over het bestelbedrag

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.