Sparta F8e Ltd 500Wh Pebblegrey/blackgreen matte

Niet op voorraad
SKU
sparta-f8e-2020

Veelzijdige elektrische fiets geschikt voor iedereen

Veelzijdige elektrische fiets geschikt voor ieder soort gebruik

De F8e is een echte alleskunner. Zowel dagelijkse ritten als wat langere toertochten zijn geen probleem voor deze veelzijdige e-bike. De E-motion voorwielmotor (25Nm) is opvallend laag in geluid, daardoor kan je extra genieten van de omgeving.

Voordelen

  • Zeer stabiel frame
  • Vind altijd het juiste tempo met de beschikbare 8 versnellingen
  • Vind altijd het juiste tempo met de beschikbare 8 versnellingen
  • Extra duwtje op de momenten dat dit even nodig is door de handige gashendel

Systeem

E-motion

E-bikes met het E-motion systeem zijn veelzijdig en gemakkelijk te bedienen. Onze e-bikes met het E-motion systeem bieden een prettig rijgedrag en een relatief lage prijs. Je kunt het E-motion systeem in onze collectie vinden in e-bikes met een voorwielmotor, of met een achterwielmotor.

Accu & Actieradius

De accu zit bij deze fiets onder de achterdrager. De accu is makkelijk uit te nemen, zit nooit in de weg en is makkelijk aan het zicht te onttrekken met fietstassen.

De actieradius van je fiets is afhankelijk van de inhoud van je accu. Onderstaande tabel geeft informatie over de accu-keuze bij deze fiets en de actieradius van de verschillende rijprogramma's.

Accu 500Wh

Eco: 112-211 km
Cruise: 84-130 km
Tour: 70-88 km
Sport: 58-82 km
Power: 29-60 km

specificaties

Type sensor: Rotatie
Motor: Voorwiel, E-motion D-light
Display: LCD

Motorpositie

Motor in het voorwiel

Je rijcomfort wordt grotendeels bepaald door de trapondersteuning, de motor dus! De plek van de motor heeft hier dan ook effect op.

Weinig onderhoud en schakelen als je stilstaat? De motor in het voorwiel is praktisch doordat de montage van een gesloten kettingkast mogelijk is (net als bij enkele middenmotoren). Met een gesloten kettingkast heb je altijd een naafversnelling die vrijwel geen onderhoud vereist.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sparta F8e Ltd 500Wh Pebblegrey/blackgreen matte
Uw waardering